Bij Guliker scheepsstoffering maken wij onderscheid in het stofferen van een nieuw schip en het herstofferen van een schip dat reeds in de vaart is.

Er zijn maar weinig schepen die exact dezelfde maatvoering hebben. Scheepsstoffering is dus altijd maatwerk. Guliker Stoffering maakt wat u wilt en wij adviseren u desgewenst over de mogelijkheden.

Onze doelstellingen zijn:

  • ruime keus uit de verschillende materialen
  • het bieden van een goede prijs/kwaliteitverhouding
  • helder advies
  • goede service

Onze werkwijze is doeltreffend. We kunnen er ingewikkeld over doen, maar zo zijn we niet. In feite doorlopen we altijd de volgende stappen.

Al tijdens de kennismaking kunt u van ons deskundig advies verwachten. Niet alleen over de stoffen en kleurcombinaties, maar ook over de mogelijkheden voor de te gebruiken materialen voor matrassen en kussens. Zo zijn er verschillende modellen kussens mogelijk. Bijvoorbeeld met en zonder knieholtestuk en/of trekstrook. Zowel zit- als rugkussens kunnen geprofileerd worden in een vorm naar keuze. We beschikken over een uitgebreide collectie stof- en leerstalen. U kunt tevens verschillende soorten kussen en matrassen in ons atelier uitproberen.

Ook bij het herstofferen van bestaande kussens en matrassen komen wij aan boord inmeten. We kunnen dan direct bekijken of de vulling nog bruikbaar is. U kunt natuurlijk ook met een kussen naar ons atelier komen zodat we daar bekijken of de kwaliteit van de vulling nog goed is. U kunt dit bezoek dan meteen combineren met het uitzoeken van een nieuwe stof uit onze zeer uitgebreide collectie. Uiteraard maken we vooraf een prijsafspraak, zodat u weet waar u aan toe bent.

Guliker Scheepsstoffering heeft de ervaring en expertise in huis voor de totale stoffering van uw schip. Denkt u hierbij bijvoorbeeld ook aan de slaapmatrassen en kuipkussens.

Bij nieuwbouwjachten is het raadzaam ons in een vroeg stadium te benaderen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vaak met praktische tips het comfort aan boord verhogen en kunnen we in samenwerking met de werf op voorhand inspelen op uw wensen.

Projecten

Klik op de foto voor meer beeldmateriaal