Een belangrijk deel van uw besluit om een tweedehands camper te kopen, wordt bepaald door de indeling van de camper. Is de indeling naar wens, maar spreekt de stoffering u niet aan? Guliker Stoffering biedt de oplossing. Is de bekleding nieuw, dan voelt de camper ook nieuw. Een schone en frisse bekleding, helemaal naar uw wens gemaakt, draagt enorm bij aan uw reisplezier.

Ook kan het zijn dat uw eigen camper al wat langer meegaat en nog in prima staat is, maar dat de bekleding aan vervanging toe is. Een herstoffering doet dan wonderen met uw camper.

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van campers, caravans en boten. Wij werken in opdracht van particulieren en bedrijven. Stofferen is een vak. Het verschil zit ‘m in de details. Wij houden rekening met rondingen en schuine hoeken bij het stofferen. Wij zorgen ervoor dat de stof netjes past, dat de hoeken kloppen en dat knopen recht en evenwijdig zijn aangebracht.

Bekijk de foto’s onderaan deze pagina om een beeld te krijgen van ons werk. Heeft u vragen? Mail gerust uw vragen via het contactformulier. Wij reageren binnen een werkdag.

Indien u een offerte wilt, neem dan contact met ons op via email of telefoon. U mag van ons een complete, heldere prijsopgave verwachten zodat u weet waar u aan toe bent. En natuurlijk maken en leveren we binnen de afgesproken tijd.

We beschikken over een uitgebreide collectie stof- en leerstalen. U kunt tevens verschillende soorten kussens en matrassen in onze showroom uitproberen.

Tijdens het stofferen kunt u uw camper bij ons parkeren. Wij kunnen zo de stoffering snel en netjes uitvoeren. Komt u uw camper weer ophalen, dan is deze voorzien van een prachtig nieuwe en frisse bekleding. Uw camper voelt weer als nieuw!

Mocht u na levering nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard blijven rekenen op onze uitstekende service.

Bel of mail ons en laat u informeren over de mogelijkheden!

Projecten

Klik op de foto voor meer beeldmateriaal