We richten ons zowel op de professionele als de particuliere markt. In het bijzonder op het projectmatig herstofferen van bijvoorbeeld stoelen en banken in wachtruimten, bussen, treincoupés, hotellobby’s, conferentiezalen, kapsalons en kerken.

Guliker stoffering (her)stoffeert ook stoelen, banken, krukken en behandeltafels in ziekenhuizen en zorginstellingen. Hier is vaak geïnvesteerd in kwalitatief goed meubilair. Door dit meubilair opnieuw te stofferen, bent u op een maatschappelijk verantwoorde wijze aan het ondernemen. Indien nodig vernieuwen we de vulmaterialen en/of binnenvering en worden verzwakte houtverbindingen verlijmd.

Oude meubels kunnen als nieuw worden gemaakt, voorzien van een bij uw huisstijl passende stof of leersoort. Een perfect eindresultaat, volledig naar uw wens, is onze missie.

Vanzelfsprekend informeren wij u over de juiste stoffen en kunstleder waarvan de eigenschappen speciaal geschikt zijn voor gebruik in de zorg.

Guliker Stoffering is een flexibele, ervaren onderneming. We beheersen het stoffeerdervak tot in de puntjes. We zijn breed inzetbaar en hanteren schappelijke prijzen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via 06-25 136 188 of per e-mail via info@gulikerstoffering.nl.

Projecten

Klik op de foto voor meer beeldmateriaal